Game of thrones säsong 4 bekräftat

Joffrey21

I söndags gick premiären för den tredje säsongen av Game of Thrones säsong, en av årets mest efterlängtade serier. Redan nu kan Entertainment Weekly bekräfta att HBO tecknat avtal för den fjärde säsongen som kommer starta under 2014. Detaljer kring säsong fyra har ännu inte släppts, men tros bygga på den andra halvan av den tredje boken av ”A song of Ice and Fire” skriven av George R.R Martin.

Game of Thrones tros vara den mest pirat-nedladdade serien genom tiderna. Premiäravsnittet av säsong tre hade efter ett dygn laddats ned av uppskattningsvis en miljon tittare enligt Torrentfreak.com. Intresset verkar inte avta och det förväntas att serien snart går om True Blood i popularitet.

Det här är dag #70 i Fredrik Wass initiativ #Blogg100 – En bloggpost om dagen i 100 dagar. Läs om det hos Bisonblog
Annonser

3 kommentarer on “Game of thrones säsong 4 bekräftat”

  1. Michael Sillion skriver:

    Jag skulle lätt betala en liten slant för varje avsnitt jag laddar ner. Tekniken har funnits i 10 år. Varför gör dom inte affärer av den? Och då menar jag ingen stream. Jag vill ladda ner superb 720p med 5.1 ljud lokalt på datorn

  2. anasoux skriver:

    Jättekul! :) Men när kommer säsong 3 till Sverige?? Håller med Michael Sillion. Lägg upp det och ta betalt så vi slipper vänta. (Eller ladda hem olagligt…)


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s